Vrouw zit op bank heeft handen over elkaar en lacht

ABOUT INEKE

Alle leven is verbinding en alle verbinding is liefde

FAMILY IS EVERYTHING
Eind 2019 besloot ik dat ik graag een bijzonder en authentiek gezinsportret wilde. Ik pakte mijn tekentablet er bij en ben gaan tekenen. Eenvoudig vormgegeven maar vol van liefde en verbondenheid vloeide mijn gezin uit die pen op papier. Origineel en in een tijdloze jas, voor altijd verbonden.

 

Het portret van mijn gezin, mijn familie (voor mij één van de belangrijkste dingen in het leven) heeft nu een prominente plaats in de woonkamer. En zelfs na bijna 2 jaar ben ik nog niet uitgekeken op dit portret. 

BASIS VAN IVWS.DESIGN

Ik ben creator, illustrator en verbind mensen met mijn lijntekeningen, waar men ook is in het universum. Ook ben ik partner van, moeder van, vriendin van... Verbonden met de mensen om mij heen en bewust van de diepere betekenis van connectie met anderen is dit de basis van IVWS.Design.   

Met IVWS.Design help ik jou aan een exclusieve lijntekening van een bijzonder moment, gehuld in een tijdloze jas om voor altijd te koesteren. Ik laat je de liefde zien, de connectie voelen. 

MOMPRENEUR, IS IT A THING?

Voor de ander misschien antifeministisch, voor mij was dit woord een puzzelstukje die op zijn plaats viel. Ik ben (startend) ondernemer, moeder en ook nog werkende als dialyseverpleegkundige.
 

Ik geniet van een volgeplande dag voor mijn bedrijf. De vrijheid die ik heb om mijn werk in te delen, de keuzes die ik kan maken in welke taken in uitvoer. Een en al positieve energie vloeit zich hier uit voort.

Maar ik geniet ook van een slow down start van de dag, de kids die op het gemakje de dag starten met brandweerman Sam en in hun pyama aanschuiven aan tafel. De oudste is al naar school en ik keuvel verder met de 2 jongste. Ondertussen rommel ik wat in het huishouden, verander weer eens wat aan het interieur en geniet ik van een bakje thee. Om in de middag of de avond met vriendinnen af te kunnen spreken wanneer manlief weer thuis is.

MEMORIES LAST FOREVER
Als illustrator van newborn /gezinsportretten ben ik me er van bewust dat het heel bijzonder is dat ik een inkijkje krijg in iemand zijn privé leven. Privé foto's worden doorgestuurd en mooie verhalen worden gedeeld. 
Ik luister hier graag naar en zie de essentie, waar het om gaat. 

Hoewel het grootste gedeelte van het contact verloopt via de digitale weg sta ik er altijd voor open om je persoonlijk te spreken. Vertrouwen is een groot goed, en is dus een belangrijk onderdeel.

Ik zorg ervoor met alle liefde en passie in mijn hart dat het werk wat ik aflever een waardevolle en bijzondere herinnering zal zijn en blijven.

Warme groeten, Ineke

Vrouw houdt fotolijst omhoog tegen de muur met een portretillustratie van haar gezin

Let's connect

Hof van Poleij 42

4401 ES Yerseke | ivws.illustrator@gmail.com

  • Pinterest - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Bedankt voor je bericht, ik neem zsm contact met je op!