Vrouw zit aan tafel achter lapotp en lacht. Naast haar een grote stapel met boeken

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de lijntekening aanvragen?

Stuur een mailtje naar ivws.illustrator@gmail.com of vul het contactformulier onder aan de pagina in. Ik neem dan contact met je op. Je mag mij ook gerust een privé bericht sturen via instagram. Je ontvangt binnen 1 werkdag bericht terug.

Ik wil mijn lijntekening voor een bepaalde tijd binnen hebben, kan dit?

De levertijd van het concept is 3-7 werkdagen. Afhankelijk van de grootte van je aanvraag. Afhankelijk van eventuele aanpassingen zal het nog enkele dagen duren voor je portret definitief klaar is. Bij goedkeuring van het concept wordt de lijntekening uiterlijk binnen 2 werkdagen verzonden. Mocht je de lijntekening uiterlijk voor een bepaalde datum nodig hebben dan zal ik daar rekening mee houden indien dit mogelijk is. Dit wordt vooraf afgesproken.

Ik ben bang dat ik geen mooie foto heb, ook staat niet iedereen mooi op 1 foto.

Ook huis-tuin en keukenfoto's zorgen voor de mooiste lijntekeningen. Want dat zijn juist vaak de foto's waarop het karakter en de uitstraling van de persoon het meest puur en echt is. Je kunt per persoon verschillende foto's aanleveren. Alle personen van de lijntekening hoeven dus niet op 1 foto te staan.

Kan ik ook een lijntekening van wat anders aanvragen?

Stuur mij gerust een mailtje en samen kijken we wat jou wensen zijn, dan kunnen we kijken of dit te realiseren is. Ik maak ook lijntekeningen van o.a. huizen en dieren.

Ik heb het concept ontvangen, maar zou graag willen dat er nog wat aan veranderd wordt. Kan dit?

Er kunnen zeker aanpassingen gedaan worden. Je ontvangt eerst een concept in je mailbox. Zou je graag nog wat aanpassingen willen zien, dan kun je dat doorgeven aan mij en voeg ik die toe. De lijntekening is pas af als jij helemaal tevreden bent. Er zitten 2 correctierondes bij de prijs inbegrepen, gemiddeld genomen wordt gebruik gemaakt van 1 correctie ronde.

Ik zou graag de lijntekening alleen digitaal ontvangen.

Ook dit is een mogelijkheid. Je hebt de keuze uit een ruime keuze aan bestandsformaten, laat me weten welke je nodig hebt. Standaard word de lijntekening digitaal geleverd in PDF bestand. Ook bij een bestelling van lijntekening op papier ontvang je altijd de lijntekening digitaal.

Kan ik de bestelling voor de lijntekening annuleren?

Tot 24u na jouw schriftelijk akkoord op mijn voorstel kun je de lijntekening kosteloos annuleren. Bij annulering van de opdracht om welke reden dan ook is de opdrachtgever volledige offerteprijs verschuldigd voor al het gedane werk, tenzij aantoonbaar sprake is van wanprestatie van de zijde van de illustrator.

Hoe verloopt het betaalproces? 

Zodra jij de lijntekening hebt goedgekeurd wordt deze gedrukt op het door jou gekozen papier/formaat en netjes ingepakt. Zodra de verzendlabel is aangemaakt krijg jij een mailtje van mij met de lijntekening digitaal, de factuur en een betaalverzoek. Je kunt er voor kiezen om te betalen via het betaalverzoek of zelf een overschrijving te doen.

Fotolijst met lijntekening waarop een zwangere vrouw in lotusboem staat afgebeeld