• Uniek, vol emotionele waarde
  • Gratis verzending binnen NL
  • Voor 12:00 besteld, volgende dag verzonden.

Hi You

De eenvoud van zwarte lijnen die samensmelten tot een unieke en mooie herinnering.  Wil jij een gezinsportret aan de muur hangen, maar met een origineel sausje? Of zoek jij nog een bijzondere manier om de baby foto's van je kinderen aan de muur te hangen?

Je wilt jouw dierbare verrassen met een liefdevol, authentiek en bijzonder cadeau. Geef een persoonlijke lijntekening!  Zijn kindjes dansend op het strand, hun pasgeboren kindje, hun dochter die getrouwd is, opa en oma met hun kleinkinderen, haar gezin..

In liefdevolle herinnering... Was een generatieportret niet meer mogelijk, maar wil je die nog wel graag hebben? Een lijntekening wordt een dierbare herinnering als mensen op één tekening bij elkaar worden gebracht. Iedereen die jij lief hebt staan samen afgebeeld, ondanks dat het in real-life niet meer kan.

Kijk verder, ik kan je helpen met wat jij zoekt!


Van leeg papier naar waardevol cadeau.

Appearance

Welke uitstraling wil jij dat de lijntekening heeft. Vrolijkheid, liefde of de tederheid van ouders naar het pasgeboren kind? Samen met jou kijk ik naar de meest geschikte foto('s) en compositie. .

 

 

Style and styling

Handgeschept papier zorgt voor een warme uitstraling. Mat wit papier is meer modern en een luster satijnglans is weer chique. Hoe wil je het inlijsten, wat is de plaats waar de lijntekening zal komen? Belangrijke vragen om tot een goed eindresultaat te komen.

 

Drawing

Nadat we alles hebben besproken ga ik aan de slag met het maken van de lijntekening. Je ontvangt vervolgens een concept in de mail. Bekijk deze goed. Ben je tevreden of zie je liever nog wat aanpassingen? Deze worden dan nog doorgevoerd.

 

The final

Als jij helemaal tevreden bent met de lijntekening zorg ik dat deze gedrukt wordt op het papiersoort en formaat van jou keuze. De lijntekening wordt met zorg verpakt en verzonden naar het door jou opgegeven adres.

 


Resultaat

Wat jij kunt verwachten?

Mooie, bijzondere en vertederende momenten gevangen in lijnen van zwarte inkt. Minimale lijnen met een maximaal effect. Soms is simpel gewoonweg het beste. De lijntekening is 'one of a kind'. Gemaakt op jouw verzoek, met jouw wensen, aan de hand van jouw foto met jouw dierbaren. 

 

De essentie van de lijntekening is om waardevolle momenten en mooie herinneringen vast te leggen die voor altijd te gekoesterd zullen worden.
Een lijntekening van onschatbare waarde. Kind words..

Kim G.

Heel fijn contact, denkt mee, heeft goede ideeën, reageert snel en maakt prachtige tekeningen!

*****
via Google Review

Anouhka v V.

Heel goed geholpen. Prima service.
Past indien nodig je wensen aan.

*****
via Trustpilot

Maak je lijntekening compleet!

Meerdere lijsten A5 en A4 formaat beschikbaar.

Lijsten voor A5 formaat

Lijst jouw lijntekening van handgeschept papier op een stijlvolle in. Deze houten fotolijst met dubbel acrylglas geeft een extra dimensie aan jouw lijntekening. 

  • Licht houten lijst met dubbel acrylglas.
  • Formaat: 21cm x 29,7cm x 4,5cm.
  • €11,95 exclusief lijntekening, inclusief verzending.

Lijsten voor a4 formaat

Wil jij bij ontvangst de lijntekening direct kunnen ophangen / neerzetten? Maak dan gebruik van de inlijstservice. Keuze uit een 3 tal lijsten. 

  • Chique fotolijst met formaat 30x40 met passé-partout en matglas. Atelier kwaliteit! Verkrijgbaar in zwart 'gewassen' hout en eiken hout. 
  • Luxe goudkleurige metalen dubbelglas fotolijst van degelijke kwaliteit 30x40 met ophangketting. 
  • Beide lijsten zijn te gebruiken voor zowel 'strak' fotopapier als handgeschept papier. 
  • €29,95 exclusief lijntekening, inclusief verzending.

Lijsten worden alleen geleverd in combinatie met een lijntekening.


'Minimalism is the intentional promotion
of the things we most value'

Bestel hier JOUW PERSOONLIJKE LIJNTEKENING

Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@ivwsdesign.nl